Sommerutstilling

30 juni - 2 september

Orion Righard - grafikk

Ingrid Forfang - maleri

Duoen Ingrid Forfang og Orion Righard har mang ting felles. De er et par, har 3 barn ilag, et kamera, 2 tidligere skoler og en tidligere brannstasjon I Sør Sverige sammen. I tillegg har de sin felles interesse for kunst, musikk, natur, mennesker og reiser. Nå har de solgt sitt gods i Sverige og forflytta seg til Spania.

Orion Righard er født i 1969 i  Lomma, Sverige og studerte kunst ved Royal Academy  of  Fine Art i Antwerpen Belgia, der møtte han studenten Ingrid Forfang, født 1971 i Oslo, som tok sin mastergrad der.

 

De arbeider sammen, men med forskjellig uttrykk, og lever et lidenskapelig liv.

Ingrid Forfang er først og fremst maler, men arbeider også med fotografi og bruker kameraet flittig. Hun er stadig på jakt etter nye motiv som rører henne.

Orion Righard er kjent for sin konge, en enkel konge med enkle tanker og et enkelt levesett. Denne visdommen formidles gjennom bilder med korte filosofiske tekster.

Kongen er ofte sliten og mager med svære bein.  Orions konge har vært han alter ego I 20 år. www.askart.se 

Livio Viggo Lilli - keramikk

Livio Viggo Lilli er frisøren som blei keramiker. Studerte formgiving og produktutvikling med fordypning i keramikk på Høgskolen i Akershus. Etter videre studier i Frankrike startet han sammen med Kjerstin Olsen eget verksted i Bergen i 1999, der de fremdeles holder til.   På Hillestad galleri vil Livio Viggo Lilli vise sandstøpt keramikk.

http://liviolilli.no 

Orion righard, - jag vill bara vara pressbild -

Orion Righard,  - bucket list web - 

Ingrid Forfang

Ingrid Forfang, - Forberedt - 

Livio Viggo Lilli

Livio Viggo Lilli