Haustutstilling

22 august - 25 oktober

 Kjellaug Grimsby Mydland

Jan Petter Bratsberg

Jon Are Myhrer

 

 

 

 

Billedkunstneren Jan Petter Bratsberg fra Skien

har røtter i den klassisk-romantiske tradisjonen. Han er opptatt av å formidle sine erfaringer og opplevelser av den nordiske naturens kontrastfylte landskaper og varierte dyre-og fugleliv.

For mange er han kjent gjennom sine separatutstillinger i inn-og utland, fra flere TV-program og ikke minst gjennom sine to bokutgivelser ”Tett på naturen” og den prisbelønte ”KUNSTnerNATUR”.

Jan Petter Bratsberg

Jon Are Myhrer, født 1992, kommer fra Minnesund i Eidsvoll kommune. Maler dyre- og naturmalerier i en naturalistisk stil, i olje- og akrylmaling. Hovedmotivene er fugler i deres naturlige habitat, i tillegg til portretter av fugler og dyr. Inspirasjon til motivene hentes fra nærområder på Eidsvoll og studiested på Notodden. Som underliggende temaer i maleriene fremheves biologisk mangfold, naturvern og forvaltning.

Er elev hos billedkunstneren Jan Petter Bratsberg. Utdannet ved Høgskolen i Sørøst-Norge med en bachelor i visuelle kunstfag og design. Videre utdannet ved Universitetet i Sørøst-Norge, med årstudium praktisk pedagogisk utdanning. Tar nå en mastergrad i design, kunst og håndverk. Tidligere deltatt på utstillinger hos Galleri Nysted, Elverum (2017 og 2018).

 

Jon Are Myhrer

Jon Are Myhrer

Kjellaug Grimsby Mydland -bilder

 Inspirasjon:

- Naturens skiftninger i lys, former og farger gjennom årstidene inspirerer meg til egne uttrykk i ulike materialer.

Akvarell, pastell og grafikk kan på hver sine særegne måter få fram kontraster, valører og stofflighet i f.eks. landskap, og ellers de motivene som er aktuelle å arbeide med.

 

Kjellaug Grimsby Mydland

Kjellaug Grimsby Mydland